postheadericon Námořnická merenda – jupííí !

Poté, co jsme zjistili, že v námořnické hospodě v Karlíně se při křtu Meret moc nedalo hrát, potáhli jsme se za nos a padlo rozhodnutí to napravit. Dohodli jsme se s Jindrou Valíčkem a jeho spřáteleným serverem jachtinfo.cz, že uspořádáme pravou námořnickou veselici, kde bude hrát muzika, budou se promítat jachtařské filmy, u toho můžete jíst, pít a klidně i tancovat až do rána bílého.

Mezi těmi, kdo jezdí na našich šalupách máme několik kapel a dvě z nich přislíbily účast, takže budou skladby všeobecně známé námořní i vlastní tvorba, zkrátka bude veselo.

A teď to nejdůležitější: zapište si do deníčků, že máte přijít  v pátek 15. března večer do hospody Na Slamníku, v měšci mějte 150 kaček, předtím se koukněte sem, ať vídte, jak se tam dostat a co vás čeká: PROGRAM, MAPA, REGISTRACE

Pokud jste rozhodnutí přijít, prosím rovnou se na té stránce zaregistrujte, ať víme, jestli zaplatíme sál, nebo máme předtím vypirátit nějakou banku :-)   Pro mimopražské se pokusíme zajistit ubytování v rodinách, takže kdo potřebujete postel, nebo kdo naopak můžete nabídnout, uveďte to při registraci nebo napište Jindrovi na vterra@seznam.cz .

A  pokud víte o někom, koho by to bavilo, tak ho pozvěte, máme i letáček :-)merenda1

Těšíme se na vás, kdo jste nestihli připít Meret při jejím křtu, budete mít šanci to dohnat tady 😀

2 komentářů to “Námořnická merenda – jupííí !”

Napište komentář

Pro zadání komentáře musíte být přihlášeni .

Slideshow
Volné termíny
Reportáže z plaveb
Fotky, aktuální zprávy posádek z plaveb a kurzů a prostě všechno, co se zrovna děje, najdete na naší FB stránce SachmetSail