postheadericon Jaké bylo setkání 2012?


Jedním slovem – početné… :-)
I proto všecko radši ještě zopakuju tady. Tentokrát se nás sešlo kolem třiceti, což sice bazén unesl, ale šatna praskala ve švech a moje hlasivky nebyly schopné přes všeobecný šum vypovídat všecko, co jsem vypovídat chtěla, takže pro příští rok přemýšlíme o změně. Nejdřív večeře s promítáním a povídáním a pak teprve bazén, vínko a zpěv s kytarama. Jenom uvidíme, jestli Pawlovnia nebo jinde.

Letos jsme se dočkali i menšího počtu fotek, než jsme byli zvyklí. Na rozdíl od předchozích let jsem nebyla na všech plavbách, tak jsem se musela spolehnout na to, že fotky přivezou posádky, které se na mě částečně vyšplouchly, takže bylo promítání jenom z asi tří plaveb – ale i to, co jsme měli, myslím dost vystihlo pohodovou atmosféru na lodi.

Hlavním bodem programu samozřejmě bylo vyzvědět od kapitánů, kdy mají čas plachtit a od posádek, kdy chtějí plout a výsledek si můžete prohlédnout tady: Rinia / Sachmet.Kapitáni jsou tam zatím jenom předběžně, podle toho jak nahlásili, že by měli čas, ale není to ještě schváleno a odsouhlaseno, takže počítejte se změnami.

Kromě výborné večeře a příjemného poráchání ve vodě s něčím dobrým k pití se nám osvědčilo stejně jako loni pozvat naši spřátelenou masérku Jarku, která ochotně za poloviční cenu předváděla své umění na bolavých hřbetech každého, kdo si řekl. Pokud se sejde na prázdniny dámská parta, která by chtěla spojit pohodovou dovolenou  na ostrůvkách s masážemi, relaxací a cvičením, vezmeme Jarku s sebou.

Protože jachtaři jsou národ v zásadě sportovní a pro každou zhůvěřilost ochotný, jeden z našich posádečníků nabízí pro zimní období možnost vyřádit se na rakouských sjezdovkách – dal nám k dispozici za rozumnou cenu pronájem bytu s lůžky pro 4 osoby v Maria Alm za 50 eur na byt a den. Koho by to zajímalo, mrkněte sem a případně mi napište mejla.

 

 

V neposlední řadě přispěl ke zpestření večera náš kamarád Hadař, který s námi loni absolvoval výpravu do Karibiku, v přesvědčení, že uvidíme táhnout velryby. Vzhledem k tomu, že jsme neviděli ani prd, rozhodl se neponechat nic náhodě a bazén v Pawlovnii oživit sám – mládětem hroznýše královského 😀

 

 

 

 

Tak kdo to letos nestihl, koukněte alespoň na fotky, ať víte, o co všecko jste přišli

– tak zase za rok!

 

Napište komentář

Pro zadání komentáře musíte být přihlášeni .

Slideshow
Volné termíny
Reportáže z plaveb
Fotky, aktuální zprávy posádek z plaveb a kurzů a prostě všechno, co se zrovna děje, najdete na naší FB stránce SachmetSail